GreekEnglish (United Kingdom)
NEWS
Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon 

Δείτε μας... (2015)

Σύντομα Νέα

 Eνημέρωση 2 Νοε 2015

The-Holography-Conference-Colour-2015-EN-1 4 Δεκ 2015. Η καθιερωμένη ετήσια διεθνής συνάντηση της επαγγελματικής ολογραφίας εφέτος γίνεται στην Σανγκάη της Κίνας και το ΕΙΟ έχει πρoσκληθεί και πάλι, αυτή την φορά με την παρουσίασή του "The Attack of OptoClones™ : The Making of the Bowater Collection of Fabergé Holographic Optical Clones". Δείτε το πρόγραμμα εδώ.


HOLOEXPO2015-Kazan-LembessisOdinokovZacharovas-2514 Σεπτ 2015. Στην ετήσια συνάντηση των Ρώσσων ολογράφων HOLOEXPO2015 που φέτος έγινε στο Καζάν της Ρωσσίας, το ΕΙΟ παρουσιασε τις τελευταίες εξελίξεις στον φωτισμό ολογραμμάτων με θέμα:"LED illuminants for optimal viewing of monochromatic holograms and OptoClones™ ". Δείτε το πρόγραμμα εδώ.


Farberger Musum sign1-2510 Οκτ 2015. Στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το Μουσείο Φαμπερζέ της Αγ. Πετρούπολης με θέμα 'Η Τέχνη της Λιθογλυπτικής' παρουσιάσαμε σε παγκόσμια πρώτη στο ειδικό κοινό συμμετεχόντων την "Συλλογή Οπτικών Κλώνων Φαμπερζέ" 


Denisyuk on Blackboard cropped text resize28 Ιουν-3 Ιουλ 2015. Είμασταν όλοι οι ολογράφοι εκεί! Μετά από 3 χρόνια, το 10o Διεθνές Συμπόσιο Εκθεματικής Ολογραφίας ήλθε για πρώτη φορά στην πόλη του Yuri Denisyuk. Στο ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας Επιστημών της Ρωσσίας στην Αγ.Πετρούπολη, το Πανεπ. ΙΤΜΟ μαζί με το ΕΙΟ συνδιοργάνωσε το ISDH2015. Αν χάσατε αυτή την μοναδική εμπειρία, ρίξτε μια ματιά (εδώ) στον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου
Η καθιερωμένη ετήσια διεθνής συνάντηση της επαγγελματικής ολογραφίας εφέτος έρχεται στην Σανγκάη της Κίνας και το ΕΙΟ έχει πρσκληθεί και πάλι με την παρουσίασή του "The Attack of OptoClones™ : The Making of the Bowater Collection of Fabergé Holographic Optical Clones".