GreekEnglish (United Kingdom)
NEWS
Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon 

Мinsk 2011 : Μεγάλη επιτυχία

Παρατείνεται λόγω μεγάλης επιτυχίας η 1η Διεθνής Εκθεση Ολογραφίας στο Μινσκ της Λευκορωσίας

 Minsk2011-logopositive

Σε μια εποχή που ο μέσος πολίτης περιμένει να ενημερωθεί ηλεκτρονικά από τα ΜΜΕ σχετικά με το τι συμβαίνει ακόμη και στην γειτονιά του, η μεγάλη προσέλευση του κοινού στην 1η Διεθνή Εκθεση Ολογραμμάτων που λειτουργεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας από 1ης Οκτωβρίου 2011 δικαίωσε τις προσδοκίες των διοργανωτών. 

Μετρώντας ήδη περίπου 70.000 επισκέπτες (σχεδόν όλοι με καταβολή εισιτηρίου), πλήθος αναφορών στον τοπικό τύπο και τηλεοπτικών εκπομπών, αποφασίστηκε η παράταση της λειτουργίας της έκθεσης μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα (20 Δεκ) αυτής της χρονιάς. 

IMG 2465 resize   IMG 2422 resize

 

 

 

 

 

 

Η έκθεση αυτή, στην οποία το Ελληνικό Ινστιτούτο Ολογραφίας συμμετέχει σαν ο βασικώτερος συντελεστής δανείζοντας 60 επιλεγμένα ολογράμματα από την ιστορική Συλλογή του σε σύνολο 150 εκθεμάτων, απέδειξε σε δύσκολους καιρούς την οικονομική βιωσιμότητα τέτοιων δραστηριοτήτων και την αναπόδραστη έλξη που εξακολουθεί να ασκεί η Ολογραφία σε μικρούς και μεγάλους. Ηδη, οι συνδιοργανωτές δέχονται και εξετάζουν προτάσεις για επανάληψη παρόμοιων εκθέσεων σε μια σειρά άλλων χωρών.

IMG 2455 resize

 

Ελπίζουμε σύντομα να δοθεί η ευκαιρία και στο κοινό στην Ελλάδα να μπορέσει να 'γευτεί' την οπτική πανδαισία που μόνο η μαγεία της Ολογραφίας μπορεί να προσφέρει. Στο μεταξύ, οι αναγνώστες του μηνιαίου ενημερωτικού περιοδικού των απανταχού ολογράφων Holography News μπορούν να διαβάσουν μια αρκετά περιεκτική περιγραφή αυτών που συμβαίνουν στο παγωμένο ... Μινσκ.

 

pdfΔιαβάστε το σχετικό άρθρο από το τεύχος Οκτ2011 του Holography News